O nama

Što pronaći kod nas?

Kuća za odmor Boris smještena je u mirnom mjestu Ribarica nedaleko Karlobaga, na mirnoj lokaciji 15 metara udaljenoj od mora. Apartman je veličine 60 m2 sa 3 spavaće sobe, kupaonom te velikom kuhinjom i blagavaonom.

S terase apartmana pruža se prekrasan pogled na Jadransko more i obližnji otok Pag. Na raspolaganju posjetiteljima je plaža udaljena 15 metara od apartmana. Apartman prima maximalno 6 gostiju. 


Dnevni boravak i blagavaona

Kupaonica

Spavaća soba sa bračnim krevetom

Spavaća soba sa bračnim krevetom

Spavaća soba sa tri odvojena kreveta

Okoliš

Kako nas pronaći?

Dolazak-Putovanje

Putovanje do Karlobaga u Hrvatskoj odvija se preko Tauern autoceste u smjeru Villacha, nastavljajući kroz tunel Karavanke u smjeru Slovenije.

Nakon graničnog prijelaza Jesenice u pravcu prema Ljubljani. Na kraju autoceste nalazi se podvožnjak, zatim semafor, skrenite lijevo prema Postojni, idite ravno oko 5 km, pa skrenite desno prema izlazu Rijeka (HR), nakon oko 4 km vožnje prema Postojni.

Nakon izlaza Postojna dolazi nakon cca 40 km granični prijelaz Rupa (HR), pravac Rijeka.

otprilike 130 km do Rijeke u smjeru Splita (Zadar) dolazi najprije CESARICA, sljedeće naselje je RIBARICA i nakon otprilike 4 km dolazi KARLOBAG.

Za dolazak u Hrvatsku automobilom potrebna Vam je vinjeta za autoceste u Austriji i Sloveniji. Molim vas, ne zaboravite da morate plaćati cestarinu u Austriji i Hrvatskoj. Automobilski dokumenti koje trebate ponijeti sa sobom su vozačke dozvole, prometna dozvola vozila i međunarodna Zelena karta osiguranja.

Svaku nesreću treba prijaviti u lokalnu policijsku stanicu. Vozila s oštećenjem karoserije trebaju policijsku potvrdu o oštećenju za povrat.

Građani EU-a trebaju valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu za ulazak u Hrvatsku; viza nije potrebna. Državljane drugih država kao i osobe bez državljanstva trebaju se obratiti nadležnom konzulatu.